AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Maatwerk

Bij Ambianze.nl regelen we graag maatwerk. Of het nou gaat om een boeket met een speciale kleur of soort bloemen, rouwwerk aangepast aan de overleden persoon of een bruidsboeket in stijl van jullie bruiloft, dat kan allemaal!


 

Gepersonaliseerd rouwwerk

We snappen dat het rouwstuk zo speciaal en persoonsgebonden mogelijk moet zijn. Heb je speciale wensen voor bloemen, kleur of zelfs vorm? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Denk aan een uniek rouwstuk voor op de kist, maar ook zeker daarbuiten. Zo kunnen we een rouwstuk combineren met een bepaald voorwerp waar de overleden persoon één mee was. Geen idee is te gek en wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Gepersonaliseerd bruidswerk

De mooiste bloemcreaties om jullie dag nog mooier te maken.
Ambianze Bloem & Sfeer voor het verzorgen van jullie gehele bloembeleving op jullie bruiloft.

Van stijlvolle bruidsboeketten en speelse corsages tot de mooiste versieringen voor jullie trouwvervoer en sfeeraankleding om de locatie nog mooier te maken. Alles is bespreekbaar en samen komen we tot de mooiste ideeën voor het bloemwerk voor jullie speciale dag. Volledig gecreëerd naar jullie smaak, sfeer en thema.

Meer informatie?

Vragen of vrijblijvend een gesprek voor jullie maatwerk? Mail (info@ambianze.nl), bel (0416-533767) of app (0651687605) voor een afspraak. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen contact met u op!

    Bloemetje bestellen?