Bloemen bezorgen de Reeshof

Wilt u een prachtig boeket bloemen laten bezorgen in De Reeshof? Dat kan bij Ambianze. U bent bij ons aan het goede adres voor een mooie bos bloemen, voor iedere gelegenheid. We stellen onze boeketten zelf samen uit verschillende soorten bloemen die dagelijks vers worden geleverd. Wilt u iemand verrassen, een hart onder de riem steken of feliciteren? Doe het met een boeket bloemen! Wij bezorgen in De Reeshof, Gilze, Rijen en Dongen. Bestellen is hartstikke eenvoudig en kan 24 uur per dag en zeven dagen in de week. U kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen maar we hebben ook een WhatsApp bestelservice. Zo kunt u helemaal snel en eenvoudig een boeket bestellen.

Mooie en bijzondere boeketten laten bezorgen in De Reeshof

Bij Ambianze houden we van bloemen en mensen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van bloemsierkunst en het is dan ook geen enkel probleem om een prachtig boeket samen te stellen. U kunt uw bloemen ook laten bezorgen, bijvoorbeeld in De Reeshof. We hebben een uitgebreid assortiment. En we houden rekening met uw wensen. Houdt degene die u wilt verrassen van een bepaalde soort bloem of kleur? Geef het gerust aan ons door. Of u nu op zoek bent naar een klein bosje bloemen, een mooi opgemaakte schaal, een uitbundig boeket of een prachtig veldboeket, wij maken en bezorgen het graag voor u. Welke vraag u ook heeft, wat uw wens ook is, het team van Ambianze helpt u graag om het ideale boeket samen te stellen. Bijvoorbeeld een welkomst- of afscheidsboeket voor een van uw medewerkers of een prachtige bos rozen om uw huwelijksdag te vieren. Wij kunnen ook wekelijks bloemen bezorgen in De Reeshof om bijvoorbeeld de balie van uw onderneming op te fleuren.

Over Ambianze

Bij Ambianze vinden we kwaliteit en service erg belangrijk. En we houden erg veel van bloemen en mensen. Bloemen fleuren je dag op, iedereen wordt wel blij van een mooi boeket. Bij ons kunt u altijd terecht voor deskundig advies. U vindt bij ons ook verschillende accessoires. Kom eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daar staan we altijd klaar met een bloemetje op maat. Of u nu bloemen wilt laten bezorgen in De Reeshof, Gilze, Rijen en Dongen of op zoek bent naar trouw- of rouwbloemen, bij ons vindt u vakmanschap en service. Voor meer informatie of het bestellen van bloemen kunt u een e-mail sturen. Maar een WhatsApp bericht kan natuurlijk ook. Bij Ambianze fleuren we graag uw dag op.

Gasthuisstraat 120
5171 GJ Kaatsheuvel
0416-853988
info@ambianze.nl

KVK: 56983328
BTW: 852389462BO1