Ambianze Bloem & Sfeer

Ambianze Zijlmans Bloem & Sfeer is een bloemenwinkel gevestigd in Kaatsheuvel, opgericht door Angelique en Pascal Zijlmans in juli 2010. Onze fysieke bloemenwinkel bevindt zich aan Gasthuisstraat 120, 5171 GJ in Kaatsheuvel. Voor een bloemetje op maat, vrijblijvend advies om uw mooiste dag op te fleuren, kleinschalige maar ook grotere sfeerprojecten (particulier én zakelijk), accessoires om uw bedrijf of huis gezellig aan te kleden of persoonlijk rouwwerk op maat. Maar natuurlijk zijn wij er ook voor al uw boeketten.

Rouwwerk

We snappen dat het rouwstuk zo speciaal en persoonsgebonden mogelijk moet zijn. Heb je speciale wensen voor bloemen, kleur of zelfs vorm? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Online rouwwerk bestellen

Bruidswerk

De mooiste bloemcreaties om jullie dag nog mooier te maken. Ambianze Bloem & Sfeer voor het verzorgen van jullie gehele bloembeleving op jullie bruiloft.

Vraag een gesprek aan

 

Planten en accessoires

We hebben een breed assortiment bloemen, planten en accessoires. U bent van harte welkom in onze winkel aan Gasthuisstraat 120 in Kaatsheuvel.

Kom gezellig langs

 

Gasthuisstraat 120
5171 GJ Kaatsheuvel
0416-853988
info@ambianze.nl

KVK: 56983328
BTW: 852389462BO1