AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Bloemenabonnement De Reeshof

Een bloemenabonnement nodig? In De Reeshof kan Ambianze u daar meer over vertellen. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om wekelijks, per twee weken of maandelijks een mooi boeket te ontvangen. Fleur de vergaderkamer of ontvangstruimte op met een prachtig boeket of verwen jezelf, oma of je moeder op regelmatige basis met een mooie bos bloemen. Want van bloemen wordt iedereen vrolijk. Met een bloemenabonnement weet u niet wat u van tevoren bezorgd krijgt, maar we garanderen dat het de moeite waard is! Een bloemenabonnement in De Reeshof, Gilze, Rijen en Dongen is snel geregeld bij Ambianze.

Een prachtig boeket

Bij Ambianze vinden we kwaliteit en service erg belangrijk. Wij werken alleen met verse bloemen die geselecteerd zijn door onze vakkundige bloemisten. Van rozen en anjers tot de meest exotische bloemen, u vindt het allemaal bij Ambianze. De bloemen passen bij het seizoen en zijn geschikt om in een boeket gebonden te worden. U krijgt versgarantie, onze boeketten staan een week lang mooi in de vaas. Uw bloemenabonnement in De Reeshof is dan ook zeker de moeite waard. Wij kiezen graag voor vrolijke kleuren en de mooiste bloemen. Het boeket brengt gegarandeerd sfeer in huis of in uw bedrijf!

 

Ook voor de zakelijke markt

 

Ontvangt u vaak gasten in uw bedrijf? Zorg dan voor een warm welkom. Met een bloemenabonnement in De Reeshof is dat mogelijk. Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van het bedrijf, daarom zorgt u ervoor dat deze ruimtes er altijd netjes uit zien. Maar daar horen natuurlijk ook verse bloemen bij. Een bos bloemen laat zien dat uw bedrijf netjes en verzorgd is en zorgt voor een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement in De Reeshof ontvangt u elke week andere bloemen.

Over Ambianze

Bij Ambianze hebben alle medewerkers plezier in hun werk. Want wat is er nu leuker dan elke dag met bloemen te werken en mensen blij te maken? Of u nu iemand wilt verrassen met een mooi boeket of advies nodig heeft om uw bedrijfspand op te fleuren, bij Ambianze staan we altijd voor u klaar. Kom gerust eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daar staan we altijd klaar met advies of een bloemetje op maat. We bezorgen ook bloemen aan huis. U kunt snel een boeket online bestellen of via onze WhatsApp bestelservice. Wilt u een bloemenabonnement? In De Reeshof, Gilze, Rijen en Dongen regelen wij het graag voor u. Voor meer informatie over een bloemenabonnement kunt u altijd contact opnemen.

Best verkochte boeketten

  • Vanaf 21,99
  • Vanaf 19,99
  • Vanaf 24,99
  • Vanaf 19,99
Bloemetje bestellen?