AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Bloemenabonnement Drunen

Bent u geïnteresseerd in een bloemenabonnement? In Drunen vertelt Ambianze u daar graag meer over. Wat is een bloemenabonnement eigenlijk? U abonneert zich op elke week, twee weken of elke maand een prachtige bos bloemen. Het boeket wordt uiteraard bij u thuisbezorgd op de afgesproken dag. Hoe makkelijk is dat? Fleur de ontvangstruimte op met een prachtig boeket of verwen jezelf, oma of je moeder elke week of maand met een mooie bos bloemen. Want bloemen maken iedereen vrolijk. Met een bloemenabonnement weet u niet wat u van tevoren bezorgd krijgt, maar we garanderen dat het boeket de moeite waard is! Een bloemenabonnement in Drunen, Elshout, Vlijmen of Nieuwkuijk is dan ook altijd een goed idee!

Een prachtig boeket

Kwaliteit en service staan bij Ambianze hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met verse bloemen. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd door onze bloemisten. Van rozen en chrysanten tot de meest exotische bloemen, u vindt het allemaal bij Ambianze. Daarnaast werken wij graag met seizoensbloemen. Want wie wordt er niet vrolijk van een fleurige bos tulpen in het voorjaar? U krijgt bij Ambianze versgarantie, onze boeketten staan een week in de vaas. Uw bloemenabonnement in Drunen zorgt dus voor veel sfeer in huis. Wij kiezen graag voor vrolijke kleuren en de mooiste bloemen.

Ook voor de zakelijke markt

Wordt uw bedrijf vaak bezocht door gasten? Zorg dan voor een warm welkom met een fleurig boeket. Met een bloemenabonnement in Drunen fleurt u uw ontvangstruimte of receptie op. Een bos bloemen laat zien dat uw bedrijf netjes en verzorgd is en zorgt voor een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement in Drunen krijgt u elke week een ander boeket bezorgd.

Over Ambianze

Bij Ambianze hebben de medewerkers plezier in hun werk. Want wat is er nu leuker dan met bloemen te werken en mensen blij te maken? Wilt u iemand verrassen of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag. Kom gerust eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daar staan we altijd klaar met advies of een bloemetje op maat. We bezorgen ook bloemen aan huis. U kunt snel een boeket online bestellen of via onze WhatsApp bestelservice. Wilt u een bloemenabonnement? In Drunen, Elshout, Vlijmen en Nieuwkuijk regelen wij het graag voor u. Voor meer informatie over een bloemenabonnement kunt u altijd contact opnemen.

Best verkochte boeketten

  • Vanaf 21,99
  • Vanaf 19,99
  • Vanaf 24,99
  • Vanaf 19,99
Bloemetje bestellen?