AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Bloemenabonnement Oosterhout

Een bloemenabonnement in Oosterhout is bij Ambianze snel en makkelijk geregeld. Dus waarom zou u niet kiezen voor wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een verse bos bloemen in uw huis of bij uw bedrijf?  U krijgt een vers en uniek boeket. Persoonlijk geselecteerd en gebonden door de ervaren medewerkers van Ambianze. Laat uzelf of een ander eens verrassen met een bloemenabonnement in Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, ‘s-Gravenmoer of omgeving. U weet nooit wat u van tevoren krijgt, maar we garanderen u dat het bijzonder is!

 

Een prachtig boeket

Kwaliteit vinden wij belangrijk dus u vindt bij Ambianze alleen maar verse bloemen, in allerlei soorten en maten. Van mooie exotische bloemen tot de oer-Hollandse roos of chrysant. De bloemen passen bij het seizoen en zijn geschikt om in een boeket gebonden te worden. U krijgt bij uw bloemenabonnement in Oosterhout steeds weer een ander boeket. Wij zorgen er dan voor dat u op de afgesproken dag een boeket thuisbezorgd krijgt dat uniek is. Wij kiezen graag voor vrolijke kleuren en de mooiste bloemen zodat u elke keer weer blij verrast zult zijn. Het boeket brengt gegarandeerd sfeer in huis of in uw bedrijf! U geeft uw klanten een warm welkom met een verse bos bloemen op de ontvangstbalie.

Hoe werkt het?

Een bloemenabonnement werkt eenvoudig. In Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, en ‘s‑Gravenmoer bezorgen we op een afgesproken dag. Gaat u op vakantie? Geef het door en het abonnement stopt gewoon een tijdje. Ook opzeggen is helemaal niet ingewikkeld, u zit niet maandenlang vast aan een abonnement. Het is ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Wij bezorgen dan regelmatig een bijzonder boeket bloemen op kantoor zodat u de ontvangstruimte of vergaderzaal kunt opfleuren. Of uw restaurant, dat kan natuurlijk ook. Niet alleen boeketten maar ook bloemstukken behoren tot de mogelijkheid. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Over Ambianze

Bij Ambianze houden we van bloemen en mensen. Of u nu iemand wilt verrassen met een mooi boeket of advies nodig heeft om uw trouwdag op te fleuren, bij Ambianze staan we voor u klaar. Kom gerust eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. U kunt ook eenvoudig een boeket online bestellen of via onze WhatsApp bestelservice. Wilt u een bloemenabonnement? In Oosterhout of omgeving regelen wij het natuurlijk graag voor u.

Best verkochte boeketten

  • Vanaf 21,99
  • Vanaf 19,99
  • Vanaf 24,99
  • Vanaf 19,99
Bloemetje bestellen?