AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Bloemenabonnement Tilburg

Heeft u weleens gedacht aan een bloemenabonnement in Tilburg? Dan kunt u bij Ambianze terecht. Wekelijks een vers boeket bloemen thuisbezorgt. Of tweewekelijks of maandelijks, net wat u wilt. U kunt genieten van een vers en uniek boeket. Persoonlijk geselecteerd en gebonden door de ervaren medewerkers van Ambianze. Laat u verrassen met een prachtig boeket. Met een bloemenabonnement weet u nooit wat u van tevoren krijgt, maar we garanderen u dat het bijzonder is! Geef uzelf of een ander een cadeautje met een bloemenabonnement. In Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout regelt Ambianze het voor u!

Een prachtig boeket

Bij Ambianze vindt u alleen maar verse bloemen, in allerlei soorten en maten. Van mooie exotische bloemen tot de oer-Hollandse anjer of chrysant. De bloemen passen bij het seizoen en zijn geschikt om in een boeket gebonden te worden. U kunt kiezen welke maat boeket u wenst te ontvangen met uw bloemenabonnement. In Tilburg zorgen we er dan voor dat u op de afgesproken dag een boeket thuisbezorgd krijgt dat uniek is. Wij kiezen graag voor vrolijke kleuren en de mooiste bloemen zodat u een feestje op uw vaas heeft staan. Het boeket brengt gegarandeerd sfeer in huis!

Hoe werkt het?

Het bloemenabonnement is eenvoudig. In Tilburg bezorgen we op een afgesproken dag. Gaat u op vakantie? Geef het door en het abonnement pauzeert gewoon even. Ook opzeggen kan snel en eenvoudig, u zit niet maandenlang vast aan een abonnement. Het is ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Wilt u regelmatig een bijzonder boeket bloemen op kantoor, in uw restaurant of bij een andere zakelijke gelegenheid? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Niet alleen boeketten maar ook bloemstukken behoren tot de mogelijkheid.

Over Ambianze

Bij Ambianze houden we van bloemen en mensen. Of u nu iemand wilt verrassen met een mooi boeket of advies nodig heeft om uw trouwdag op te fleuren, bij Ambianze staan we voor u klaar. U vindt bij ons ook accessoires voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Kom gerust eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daar staan we altijd klaar met advies of een bloemetje op maat. We bezorgen ook bloemen aan huis. U kunt eenvoudig een boeket online bestellen of via onze WhatsApp bestelservice. Wilt u een bloemenabonnement? In Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout regelen wij het voor u. Voor meer informatie over een bloemenabonnement kunt u contact opnemen.

Best verkochte boeketten

  • Vanaf 21,99
  • Vanaf 19,99
  • Vanaf 24,99
  • Vanaf 19,99
Bloemetje bestellen?