AmbianZe Bloem & Sfeer - Bloemist in Kaatsheuvel
  • Wij bezorgen gratis in Nederland
  • Betalen op factuur

Bloemenabonnement Waalwijk

Heeft u al gehoord van de voordelen van een bloemenabonnement? Een bloemenabonnement Waalwijk afnemen bij AmbianZe is misschien wel waar u naar op zoek bent. Wilt u wekelijks een vers boeket bloemen thuisbezorgd krijgen? Of misschien tweewekelijks of maandelijks, alles is mogelijk. Een vers en uniek boeket bloemen wordt speciaal voor u gemaakt. Persoonlijk geselecteerd en gebonden door de bloemisten van Ambianze. Laat u regelmatig verrassen met een prachtig boeket. Met een bloemenabonnement weet u niet wat u van tevoren bezorgd krijgt, maar we garanderen dat het bijzonder is! Verwen uzelf of een ander met een bloemenabonnement. In Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand bezorgt Ambianze de mooiste boeketten bloemen.

Een prachtig boeket

Wij werken alleen maar met verse bloemen, speciaal geselecteerd door onze vakkundige medewerkers. We hebben bloemen in allerlei soorten en maten. Van mooie exotische exemplaren tot de bekende soorten zoals rozen en tulpen. De bloemen passen bij het seizoen en zijn geschikt om in een boeket gebonden te worden. Wij bieden sta-garantie van een week. U kunt kiezen welke maat boeket u wenst te ontvangen met uw bloemenabonnement. In Waalwijk krijgt u het boeket dan op de afgesproken dag thuisbezorgd. Wij kiezen graag voor vrolijke kleuren en de mooiste bloemen zodat u elke keer weer positief verrast wordt. Het boeket brengt gegarandeerd sfeer in huis!

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een bloemenabonnement? In Waalwijk bezorgen we het boeket op een afgesproken dag. Gaat u op vakantie? Geef het door en het abonnement pauzeert tijdelijk. Ook opzeggen is eenvoudig, u zit niet maandenlang ergens aan vast. Het is ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Wilt u regelmatig een prachtig boeket bloemen op kantoor, in uw restaurant of bij een andere zakelijke gelegenheid? Informeer naar de mogelijkheden. Niet alleen boeketten maar ook bloemstukken behoren tot de mogelijkheid.

Over Ambianze

Ambianze heeft passie voor bloemen. Of u nu iemand wilt verrassen met een mooi boeket of advies nodig heeft om uw bedrijfspand op te fleuren, bij Ambianze staan we voor u klaar. U vindt bij ons ook accessoires. Kom gerust eens langs in onze mooie winkel, gevestigd bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daar staan we altijd klaar met advies of een bloemetje op maat. We bezorgen ook bloemen aan huis. U kunt eenvoudig een boeket online bestellen of via onze WhatsApp bestelservice. Wilt u een bloemenabonnement? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand regelen wij het graag voor u. Voor meer informatie over een bloemenabonnement kunt u altijd contact opnemen.

Best verkochte boeketten

  • Vanaf 21,99
  • Vanaf 19,99
  • Vanaf 24,99
  • Vanaf 19,99
Bloemetje bestellen?